Vad är bioenergi?

Grunden för allt liv är energi. Icke synlig energi (bioenergi) påverkar oss mer än vi tror. Bioenergiterapi balanserar din kropp och ditt energiflöde, så att din kropp kan läka och rensa ut gifter och slaggprodukter. Fysiska sjukdomar beror bl.a. just på stagnation i kroppens utrensingssystem.

Vad är principen bakom bioenergi?

Att använda tanken för att läka sjukdomar är grunden för bioenergiterapi. Men det räcker inte att "tänka positivt" - genom mentala fokuseringstekniker förstärks effekten av tankens kraft. Man använder tankens kraft för att påverka andra människors hälsa positivt. Denna form av avancerad tankekraft kallas bioenergiterapi. Dess upphovsman är Boris Aranovich, som framgångsrikt arbetat med den i Ryssland.

Man använder metoder där man genom beröring påverkar patientens bioenergi, det energifält som finns i och runt omkring kroppen. Man använder sig också av mentala tekniker för att utan beröring förbättra patientens hälsa. Genom mental träning och koncentrationsövningar föreställer man sig personens kropp, dess inre organ och dess olika system för cirkulation och utrensning.

Hur går behandlingen till?

Bioenergiterapi utförs på en massagebänk, och tar cirka en timme. Inga massageoljor används.

Under behandlingen har du underkläder på dig.

Mjuka och djupgående stretchningar, beröring och andra avancerade tekniker befriar dig från inre och yttre blockeringar och skapar harmoni i både i din kropp och i din själ.

Vad är bioenergi bra för?

Bioenergi stärker din hälsa och vitalitet, och är en inre rengöringskur. Metoden kan användas för att befria dig själv från dåliga ovanor och mentala blockeringar. Bioenergi passar speciellt bra för de som är för ömma för vanlig massage.

Boka tid!

För att boka tid för en behandling, ring 08 - 604 92 83 eller 070 - 744 28 88.

Du kan också skicka ett mail till info@ainoshiatsu.se.

En behandling på 60 minuter kostar 600 kronor.

Om Aino Shiatsu

Aino Shiatsu är en mottagning för bl.a. shiatsu-massage och bioenergiterapi i södra Stockholm.

För mer information, titta på vår huvudsida www.ainoshiatsu.se.

För information om hur du hittar till oss finns på den här sidan.